stress en onzekerheid zijn vanaf nu verleden tijd

v

Last van stress?

Je komt nergens aan toe. Je agenda is overvol en je raakt gespannen wanneer je denkt aan wat je allemaal nog moet doen.

v

Onrustig en vermoeid?

Je bent vaak moe, hebt veel hoofdpijn of slaapt slecht. Je hebt geen tijd voor jezelf en hebt moeite om echt te ontspannen. 

v

Onzeker of niet lekker in je vel?

Je hebt het idee dat je niet goed genoeg bent of dat je niet voldoende presteert. Je hebt moeite met ‘nee’ zeggen tegen mensen om je heen.

Voel je zelfverzekerd en energiek

Jouw klachten zijn vanaf nu verleden tijd. Kom erachter hoe sterk jij bent en hoe je jouw kracht kunt inzetten om zelfverzekerd in het leven te staan. Laat je niet langer gek maken door verplichtingen en een volle agenda. Samen gaan we onderzoeken hoe jij weer kunt genieten van jouw dagelijks leven en je niet meer laat tegenhouden door belemmeringen van buitenaf.

Ontdek dat jij je grenzen kunt aangeven en dat deze geaccepteerd worden. Het maakt je sterker en geliefd om wie je bent.
Je hoeft niet meer te twijfelen welke keuzes je moet maken omdat jij vanuit zelfliefde de juiste keuzes leert maken. De juiste keuzes voor jezelf, want dat is wat telt.

“…om alle jongeren en jongvolwassenen
te laten zien é
n ervaren dat ze ertoe doen, no matter what!”

van aanpassen naar mijn droom volgen

Van jongs af aan heb ik mensen om mij heen willen helpen. Ik stond voor iedereen klaar en vond het belangrijk dat de mensen om mij heen het goed hadden en gelukkig waren. Ik was daardoor vooral bezig met anderen tevreden stellen. Onder andere uit onzekerheid en omdat ik niet goed wist hoe ik voor mezelf moest zorgen. Uiteindelijk kreeg ik hierdoor een burn-out.
Tijdens mijn burn-out studeerde ik al voor transformatiecoach en -therapeut. Mijn herstel heb ik hierin meegenomen wat me de kans heeft gegeven me nog beter te kunnen verdiepen in de belevingswereld van de ander. Met de verschillende invalshoeken en tools die ik tijdens mijn opleiding en werkervaring heb meegekregen gecombineerd met mijn creativiteit, weet ik me goed aan te sluiten bij de behoeften van mijn cliënten en kan ik mijn werkwijze hierop aanpassen. Hierdoor kan ik jou op een toegankelijke en veilige manier begeleiden in zowel persoonlijke als werkgerelateerde vragen.

krijg weer grip op je leven

geen stress

Krijg weer controle over je eigen leven. Maak keuzes die bij jou passen en kom erachter hoe je tijd voor jezelf vrij kunt maken. 

voel je fit

Krijg weer meer energie zodat je kunt genieten van je dag. Van ‘s morgens opstaan tot ‘s avonds naar bed gaan zonder hoofdpijn of vermoeidheid.  

zeker van jezelf

Kom erachter waar jouw kracht ligt en hoe jij zeker in het leven kunt staan. Durf ‘nee’ te zeggen en echt voor jezelf te kiezen. 

wat vinden zij?

Lieke haar benadering vind ik warm en vriendelijk, tegelijkertijd ook confronterend. Ze voelt me goed aan, want haar vragen zijn raak en direct. Ik heb geleerd om beter af te stemmen op mijzelf, op mijn gevoel. De ruimte in te nemen en keuzes te maken waarbij ik mezelf niet te kort doe.
Lieke haar aanpak is heel divers, waardoor er niet één richting is maar er gekeken wordt naar wat werkt en nodig is.

Sophie, 31

Projectleider

Ik volg al een paar jaar zangcoaching bij Lieke. Ze helpt me met ademhaling, ademsteun, en het luisteren naar je lijf tijdens het zingen. Lieke kan goed luisteren en weet abstracte begrippen en methodes heel helder over te brengen. Het fijne is dat zij mij niet alleen goed zangles geeft, maar dat ik door de coaching ook al vele tips en tricks voor de dagelijkse praktijk heb gehad, bijvoorbeeld over het uiten van je gevoelens en behoeftes, of het correct gebruiken van je stem en daarmee iets bereiken (zoals het onder de duim houden van een klas vol pubers). Daarmee is de zangcoaching zoveel meer dan ‘gewoon’ zangles. Bovendien weet Lieke met haar rustige uitstraling een veilige omgeving te creëren, waarin het ook oké is om fouten te maken.

Martine, 30

Docente Engels

op weg naar grip en zelfvertrouwen

Vanuit jouw verhaal gaan we samen aan de slag. We gaan kijken waar jouw klachten vandaan komen en welke overtuigingen en gevoelens jou tegenwerken. Je zult van mij tips krijgen die je direct toe kunt passen. Daarnaast zullen we werken aan een toekomst waarbij jij je krachtiger voelt en zelf grip kunt houden op veranderingen of vervelende situaties.    

Dit kan bij mij in de praktijk, maar ook wandelcoaching, videobellen of een thuisbezoek behoren tot de mogelijkheden! 

gun het jezelf om je goed te voelen!

wacht niet langer en kies vandaag nog voor verandering

Veelgestelde vragen

Het Coronavirus en mijn afspraak

In verband met het Coronavirus gelden onderstaande maatregelen voor iedereen die een afspraak heeft.

  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Gebruik de desinfectant bij binnenkomst in de centrale hal
  • Blijf thuis als u of iemand binnen uw huishouden de volgende klachten heeft: keelpijn, hoesten, neusverkoudheid, diarree, koorts

Bij bovenstaande klachten, is er de mogelijkheid de afspraak via videobellen te organiseren. Dit kan op het moment van annuleren besproken worden. 

Waar vindt de afspraak plaats?

De afspraak zal plaatsvinden in mijn praktijk in het Blushuis in Breda. De adresgegeven vind je op deze website en in de bevestigingsmail.

Ik ben slecht ter been, is er een lift?

Ja, de lokatie beschikt over een lift en is goed toegankelijk voor mindervaliden. Tevens is er een parkeerplaats voor de deur aanwezig voor bezoekers, die ik naar wens kan reserveren.

Wat voor behandelvormen kan ik verwachten?

De behandelingen zijn voornamelijk psychosociaal gericht en richten zich op inzicht en zelfreflectie. Vanuit gaan we op maat werken aan verandering dmv oa coaching, counseling, systeemgerichte therapie, creatief/kunstzinnige werkvormen, psychologische begeleiding en energetische- & spirituele therapie.  

Waar kan ik parkeren?

Bij de lokatie is parkeergelegenheid voor de deur. Mocht dit niet beschikbaar zijn, is in de nabije omgeving nog volop parkeergelegenheid.
Er is tevens een fietsenstalling naast de ingang.

Ben je slecht ter been? Geef het van tevoren aan, dan reserveer ik een parkeerplaats voor de deur.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Mocht je verhinderd zijn, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. Graag uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak, met uitzondering van spoedgevallen.

Zit ik ergens aan vast als ik een afspraak maak?

Nee, je zit nergens aan vast wanneer je de eerste afspraak hebt ingepland.
Bij de losse consulten kun je er na je eerste afspraak voor kiezen door te gaan met een pakket op maat, losse consulten of toch te stoppen.
Voor wat betreft de pakketten, zullen we eerst een kennismakingsgesprek hebben. Mocht je toch van het pakket willen afzien, kan dit alsnog na de kennismaking.
Mocht ik na de kennismaking van mening zijn dat je alsnog beter bij een andere hulpverlener terecht kunt, bijvoorbeeld met een andere expertise, zal ik daar ook open over zijn.

kies voor het leven dat bij jou past!

zet vandaag nog de stap naar een gelukkig leven