maak kennis met lieke

het was tijd om beter voor mezelf te gaan zorgen

Nooit had ik gedacht dat het bij mij ook zou gebeuren. Ik was sterk en kon de druk, het harde werken en de tegenslagen wel aan. Niet zeuren, gewoon doorgaan…

Toch kwam bij mij de klap in oktober 2014. Tijdens een presentatie op mijn opleiding, stortte ik volledig in. Ik kreeg een paniekaanval en kon niet anders dan huilen, trillen en hyperventileren. Het vele harde werken, continu streven naar perfectie, alles tegelijk willen doen en geen rust pakken hadden hun tol geëist.
Ik kon het niet accepteren en toch was het duidelijk dat ik in een burn-out terecht was gekomen. Ik schaamde me en had nog steeds de illusie dat ik na een paar weken wel weer aan de slag kon. Dit bleek niet het geval.

Door mijn burn-out heb ik de mogelijkheid gekregen om te ontdekken wie ik echt ben. Het was een tegenslag, waar ik uiteindelijk sterker uit ben gekomen door mijn valkuilen onder ogen te zien. Ook heb ik onderzocht waar ik echt gelukkig van word en heb ik mijn leven volledig omgegooid door mijn baan op te zeggen en mijn eigen praktijk te beginnen. Om ook anderen de kans te bieden om ontspannen en gelukkig in het leven te staan.

Naast mijn praktijk heb ik een prachtig gezin met mijn man, twee lieve kinderen en een speelse hond. Het is genieten én altijd een uitdaging om de juiste balans te vinden. Iedere dag ben ik dankbaar dat ik de begeleiding heb kunnen krijgen die ik nodig had om er sterker uit te komen. Dat gun ik iedereen, jou ook!

Wie weet mogen wij elkaar binnenkort in het echt ontmoeten. Heb je eerst nog een vraag aan mij? Laat dat vooral even weten. Ik sta graag voor je klaar!

Liefs Lieke

Volg mij op Social Media:

psychosociale basiskennis

NEM Academy – Breda

CPION-erkende opleiding mbt psychische stoornissen, psychopathologie en psychotherapie. Met aanvullende kennis inzake psychodiagnostische tests, farmacologie, consultvoering en gezondheidsethiek.

transformatiecoach- en therapeut

NEM Academy – Breda

Een HBO opleiding die praktische psychologie, spirituele wetten, intuïtieve vermogens, energetisch bewustzijn, kosmische verbindingen en het begeleiden van diepgaande menselijke veranderingsprocessen met elkaar verbindt. Zelfbewustzijn en zelfreflectie van mij als student stonden centraal.

kunstzinnig dynamisch coachen

De Kleine Tiki – Breda

Cursusjaar tot het spelend verkennen van coachend werken waarbij kunstzinnige en creatieve werkvormen gebruikt worden.
Belangrijk was het kijken naar mijn eigen ‘Ik’ en de relatie met mijn omgeving, omdat je als coach zelfbewust inzet bij de begeleiding van de ander.

een persoonlijk kijkje in mijn leven

Used to be mine – Sarah Bareilles

door Lieke (cover)

In dit nummer herken ik mezelf. Een lange tijd heb ik het gevoel gehad dat ik een soort dubbelleven leidde; een Lieke zoals ik me van binnen voelde en een Lieke zoals ik me voordeed naar de buitenwereld; met altijd de worsteling tussen deze twee kanten van mezelf. 

wil je met mij gaan werken aan jouw geluk?

neem vandaag nog contact met me op